Voorbereiding.

01. Plan

Middels meerdere afspraken met de opdrachtgever, Cityden, zijn we een plan gaan schrijven voor de branding en online presentatie van Cityden’s nieuwste hotel: Cityden The Garden. We hebben gekeken naar hotel websites over de de hele wereld en hebben hiervan goede elementen in ons plan verwerkt.

In de praktijk.

02. Concept

In de concept fase hebben we veel mogelijke logo’s uitgewerkt. Van handgeschreven tot super strak. Omdat Cityden een modern hotel is met veel duurzame elementen hebben we gekozen voor een zacht groene kleur. Meerdere natuurelementen als bladeren en bomen hebben de opties gepasseerd, toch hebben we gekozen om het strak en clean te houden.

Nieuwe website geboren.

03. Ontwikkeling

Na oplevering van de huisstijl zijn we aan de slag gegaan met de website van Cityden The Garden. De website is geoptimaliseerd voor conversies. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het ontwerp en de responsiveness.

Meten = weten.

04. Optimalisatie

Na livegang van de website zijn we actief bezig geweest om de website en haar bezoekers te analyseren en te meten met verschillende tools. Hiermee proberen we de conversie van de website structureel te verhogen.

Resultaat

Een branding en bijbehorende website die past bij wat het hotel wilt uitstralen.

Gebruikte Technieken

WordPress
HTML5
CSS3
Gravity Forms
Illustrator CC 2019
Photoshop CC 2019
Instagram Feed

Website live bekijken?

Bekijk website
Enthousiast geworden?

Kom direct in contact

Verken verder

Bekijk meer projecten